Весь архив хит-парада Европы Плюс!

Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)

 - Nentori (Beverly Pills Remix)

Дата релиза 0000


Итоговый Top Club Chart

Год Место
2017 38

Итоговый Еврохит Топ 40

Год Место
2017 19

Еврохит Топ 40

Дата Место Очки Место в рейтинге
24 марта 2017 27 14 2152
31 марта 2017 11 вверх 44 1917
(+235)
7 апреля 2017 8 вверх 77 1733
(+184)
14 апреля 2017 9 вниз 109 1630
(+103)
21 апреля 2017 17 вниз 133 1530
(+100)
28 апреля 2017 15 вверх 159 1449
(+81)
5 мая 2017 10 вверх 190 1375
(+74)
12 мая 2017 14 вниз 217 1306
(+69)
19 мая 2017 18 вниз 240 1244
(+62)
26 мая 2017 8 вверх 273 1158
(+86)
2 июня 2017 15 вниз 299 1083
(+75)
9 июня 2017 16 вниз 324 1020
(+63)
16 июня 2017 21 вниз 344 967
(+53)
23 июня 2017 27 вниз 358 935
(+32)
30 июня 2017 17 вверх 382 874
(+61)
7 июля 2017 3 вверх 420 764
(+110)
14 июля 2017 17 вниз 444 706
(+58)
21 июля 2017 22 вниз 463 658
(+48)
28 июля 2017 26 вниз 478 630
(+28)
4 августа 2017 20 вверх 499 590
(+40)
11 августа 2017 27 вниз 513 559
(+31)
18 августа 2017 28 вниз 526 539
(+20)
25 августа 2017 25 вверх 542 510
(+29)
1 сентября 2017 22 вверх 561 466
(+44)
8 сентября 2017 20 вверх 582 434
(+32)
15 сентября 2017 24 вниз 599 411
(+23)
22 сентября 2017 26 вниз 614 393
(+18)
29 сентября 2017 35 вниз 620 384
(+9)
6 октября 2017 36 вниз 625 375
(+9)
13 октября 2017 39 вниз 627 374
(+1)
20 октября 2017 38 вверх 630 370
(+4)
Наивысшая позиция - 3
Недель в хит-параде - 31
Количество очков - 630
(466 место в общем рейтинге)

Top Club Chart

Дата Место Очки Место в рейтинге
8 апреля 2017 13 13 337
15 апреля 2017 4 вверх 35 322
(+15)
22 апреля 2017 2 вверх 59 291
(+31)
29 апреля 2017 7 вниз 78 261
(+30)
6 мая 2017 6 вверх 98 224
(+37)
13 мая 2017 3 вверх 121 179
(+45)
20 мая 2017 5 вниз 142 139
(+40)
27 мая 2017 15 вниз 153 116
(+23)
3 июня 2017 15 простой 164 81
(+35)
10 июня 2017 24 вниз 166 64
(+17)
Наивысшая позиция - 2
Недель в хит-параде - 10
Количество очков - 166
(183 место в общем рейтинге)

Достижения в чартах других стран

Россия 48

Текст песни


Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n’kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori, nentori, nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori, nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori, nëntori, nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.