Весь архив хит-парада Европы Плюс!
Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)
Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)


Дата Место Очки Место в рейтинге
24 марта 2017 27 14 2152
31 марта 2017 11 44 1917
(+235)
7 апреля 2017 8 77 1733
(+184)
14 апреля 2017 9 109 1630
(+103)
21 апреля 2017 17 133 1530
(+100)
28 апреля 2017 15 159 1449
(+81)
5 мая 2017 10 190 1375
(+74)
12 мая 2017 14 217 1306
(+69)
19 мая 2017 18 240 1244
(+62)
26 мая 2017 8 273 1158
(+86)
2 июня 2017 15 299 1083
(+75)
9 июня 2017 16 324 1020
(+63)
16 июня 2017 21 344 967
(+53)
23 июня 2017 27 358 935
(+32)
30 июня 2017 17 382 874
(+61)
7 июля 2017 3 420 764
(+110)
14 июля 2017 17 444 706
(+58)
21 июля 2017 22 463 658
(+48)
28 июля 2017 26 478 630
(+28)
4 августа 2017 20 499 590
(+40)
11 августа 2017 27 513 559
(+31)
18 августа 2017 28 526 539
(+20)
25 августа 2017 25 542 510
(+29)
1 сентября 2017 22 561 466
(+44)
8 сентября 2017 20 582 434
(+32)
15 сентября 2017 24 599 411
(+23)
22 сентября 2017 26 614 393
(+18)
29 сентября 2017 35 620 384
(+9)
6 октября 2017 36 625 375
(+9)
13 октября 2017 39 627 374
(+1)
20 октября 2017 38 630 370
(+4)
Наивысшая позиция - 3
Недель в хит-параде - 31
Количество очков - 630
(397 место в общем рейтинге)

Итоговый Еврохит Топ 40
2017 19

Текст

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n’kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori, nentori, nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori, nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori, nëntori, nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.